I dag er der 
0
0
 ledige job på JAjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Landbrug & Fødevarer

Landbrug & Fødevarer

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 16-05-2019

Skarp seniorkonsulent til fondsarbejde

Har du lyst til at arbejde i en faglig stærk organisation, hvor der stilles høje krav til din faglighed, dine evner til eksekvering, og hvor selvstændighed er et krav? Så er du måske den person, vi leder efter.

 

Skab en karriere med mening i Landbrug & Fødevarer. Bliv en del af et engageret hold af specialister, der hver dag tager ansvar og har indflydelse. Vi repræsenterer en bred vifte af fagligheder og arbejder med alt fra sundhed til innovation, bæredygtighed til effektivitet og fødevaresikkerhed til dyrevelfærd. Sammen arbejder vi for en større dagsorden.

 

Erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer søger til Fondssekretariatet en ambitiøs og skarp kollega. Sekretariatet servicerer en række særlige forvaltningsmyndigheder, Landbrugets fonde, der samlet set hvert år opkræver og bevilliger mia. kr. til navnlig forsknings, udviklings- og formidlingsprojekter. Projekter der har til formål at styrke landbrugets og fødevareindustriens udvikling.

 

Jobbet

Succeskriteriet for dette arbejde er en professionel og proaktiv servicering af de bestyrelser, der er udpeget af miljø- fødevareministeren, og som består af repræsentanter for erhvervet og for offentlige interesser. Se fx www.promilleafgiftsfonden.dk og www.fjerkræafgiftsfonden.dk. Det bliver blandt andet dit ansvar, at bestyrelsen kan træffe legale og legitime beslutninger på oplyst grundlag.

 

Mere konkret vil du få ansvar for at løse følgende opgaver:

 

 • Sparring med formandskabet i de bestyrelser, som du får ansvar for.

 • Forberedelse af mødemateriale til bestyrelsesmøder.

 • Afvikling af møder og implementering af bestyrelsens beslutninger.

 • Udarbejdelse af ansøgningsoversigter, budgetter og bevillingsanalyser.

 • Løbende dialog med potentielle ansøgere, bevillingshavere og tilsynsmyndigheder.

 • Udvikling og vedligeholdelse af fondenes hjemmesider.

 

 

Faglige og personlige kompetencer

Det er vigtigt, at du hurtigt kan overskue kompleksiteten, at du har en stor arbejdskapacitet og besidder en naturlig autoritet. Samtidig skal du være god til at håndtere mange interessenter.

 

Vi lægger desuden vægt på, at du har:

 

 • En kandidatuddannelse fx cand.jur, cand.scient i animal science, cand.oecon/polit, cand.scient.pol gennemført med et godt gennemsnit.

 • Mindst tre års relevant joberfaring gerne inden for offentlig forvaltning.

 • Gode kommunikationsevner mundtligt og skriftligt.

 • Evne til at sætte dig ind i et kompliceret stofområde.

 • Et naturligt ansvar for dine arbejdsområder, at du arbejder systematisk, har øje for detaljen, at du er kvalitetsbevist og effektiv.

 • Erfaring med sekretariatsarbejde og bestyrelsesbetjening, men det er ikke en betingelse.

 • Og så gør det da absolut ikke noget, hvis du oveni alt det andet også har et godt humør!

 

 

Vi tilbyder

Et udfordrende og selvstændigt job med gode muligheder for at præge din hverdag. En attraktiv arbejdsplads i centrum af København med gode kollegaer, et stærkt fagligt miljø og en uformel omgangstone. Vi udfordrer hinanden dagligt, sætter kvaliteten i vores arbejde højt og skaber værdi og resultater for vores medlemmer.

 

Henvendelse

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos chef for Fondssekretariatet Rikke Lilienthal via 5167 1547 eller rli@lf.dk.

 

Du bedes sende ansøgning og CV ved at klikke på "ansøg" her på siden senest den 9. juni 2019. Stillingen ønskes besat pr. 5. august.

 

Landbrug & Fødevarer er erhvervsorganisation for landbruget, fødevare- og agroindustrien. Med en eksport på over 166 milliarder kroner årligt og med 186.000 beskæftigede repræsenterer vi et af Danmarks vigtigste eksporterhverv. Ved at nytænke og synliggøre erhvervets bidrag til samfundet sikrer vi vores medlemmer en stærk placering i Danmark og globalt. Læs mere på www.lf.dk

Kontakt

Landbrug & Fødevarer

Axelborg, Axeltorv 3
1609
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
09-06-2019
Kviknummer:
LJA-73434897
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed