I dag er der 
2
2
 ledige job på JAjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Seges

Seges

|
Østjylland
|
Indrykket 17-01-2020

Leder til innovativt team for fodereffektivitet

Skab en karriere med mening i Landbrug & Fødevarer. Bliv en del af et engageret hold af specialister, der hver dag tager ansvar og har indflydelse. Vi repræsenterer en bred vifte af fagligheder og arbejder med alt fra sundhed til innovation, bæredygtighed til effektivitet og fødevaresikkerhed til dyrevelfærd. Sammen arbejder vi for en større dagsorden.

 

Brænder du for at gøre en forskel for dansk svineproduktion? Er du visionær og vil du lede et team af landets førende specialister inden for svineernæring? Vil du være med til at finde innovative løsninger, der sikrer, at de danske svineproducenter fortsat er blandt de bedste i verden og samtidig have afgørende betydning for at reducere klimabelastningen?

 

Om jobbet

Vi søger en leder til afdelingen Team Fodereffektivitet, der består af 10 dygtige specialister som er førende inden for ernæring og fodring af grise. Afdelingen spiller en helt central rolle i forbindelse med f.eks. udfasning af medicinsk zink og bedre foderudnyttelse, ligesom vi får afgørende betydning for at reducere klimabelastningen fra svineproduktion i relation til vores vision om et klimaneutralt fødevareerhverv i 2050.

 

Som afdelingsleder skal du kombinere høj faglig indsigt med ledelse og innovation, så vi sammen kan løse højaktuelle udfordringer, skabe nye løsninger og faglige rammer for at danske svineproducenter fortsat er blandt de bedste i verden.

 

Du og dit team skal være på forkant med udviklingen og sikre SEGES en central rolle, også internationalt, til gavn for de danske svineproducenter. Vi samarbejder med danske landmænd, universiteter, virksomheder samt internationale virksomheder og universiteter. Hovedparten af vores arbejde gennemføres som projekter og afprøvninger i danske produktionsbesætninger også kendt som Den rullende afprøvning.

 

Om dig

Du har en relevant akademisk baggrund som cand.agro, cand.scient i husdyrvidenskab eller lignende, med kendskab til fodring og indsigt i dansk svineproduktion. Du har lyst til at være leder, og til at arbejde på tværs af faglige teams og fagområder, hvor du vil inddrage såvel kommercielle interessenter som nationale og internationale forskningsinstitutioner, universiteter og myndigheder. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

  • Er åben, innovativ og har en konstruktiv og handlingsorienteret tilgang

  • Har erfaring med forskning og innovation, hvor resultaterne er formidlet og implementeret i den praktiske svineproduktion

  • Har solid viden om faglige og politiske udfordringer for svineproduktion, med henblik på at prioritere og løse de ernærings- og fodringsmæssige udfordringer

  • Har gode kommunikations- og formidlingsevner både skrift og tale på såvel dansk som engelsk

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med et stærkt fagligt miljø og gode kollegaer. Vi udfordrer hinanden dagligt, sætter fagligheden og kvaliteten i arbejdet højt, og skaber værdi og resultater for svineproducenterne. Du bliver en del af en organisation, der arbejder for en større dagsorden. Du kan læse mere om hvordan det er at arbejde i Landbrug & Fødevarer her.

 

Praktisk

Arbejdsstedet vil enten være Agro Food Park, Skejby eller Axelborg, København. Der er medarbejdere fra teamet på begge lokaliteter.

 

Stillingen har reference til Trine Barrett, afdelingschef i HusdyrInnovation, SEGES. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Trine på 30921757 eller trb@seges.dk, eller Kent Myllerup, konstitueret Fagchef, på 29656673 eller kmy@seges.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Det danske fødevareerhverv har en vision om at være klimaneutralt i 2050. Sammen med vores medlemmer fra landbruget, fødevare- og agroindustrien, vil vi vise, at der findes en økonomisk bæredygtig vej til en klimaneutral fødevareproduktion. Som repræsentant for hele fødevareklyngen med 186.000 beskæftigede og en eksport på 166 milliarder, repræsenterer vi en værdikæde med tyngde og vilje til at finde løsninger på verdens klimaudfordringer i tæt samspil med resten af Danmark. Læs mere på www.lf.dk

Kontakt

Seges

Agro Food Park 15
8200
Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-01-2020
Udløber:
16-02-2020
Kviknummer:
LJA-78942954
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Miljø
Beliggenhed
Lignende job
Skanderborg Kommune
Skanderborg, Østjylland
Frist:
01-03-2020
Sagro I/S
Herning, Vestjylland
Frist:
11-03-2020