I dag er der 
3
3
 ledige job på JAjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Seges

Seges

|
Østjylland
|
Indrykket 21-03-2019

Genetiker

Skab en karriere med mening i Landbrug & Fødevarer. Bliv en del af et engageret hold af specialister, der hver dag tager ansvar og har indflydelse. Vi repræsenterer en bred vifte af fagligheder og arbejder med alt fra sundhed til innovation, bæredygtighed til effektivitet og fødevaresikkerhed til dyrevelfærd. Sammen arbejder vi for en større dagsorden.

 

Engageret genetiker med mod på kvægavl

 

NB: denne stilling er lagt op på både dansk og engelsk. Det gør ingen forskel hvilken du søger, og du behøver kun at søge én af dem.

 

Har du interesse for statistik, genetik og kvæg? og synes du samtidig, at det er udfordrende at kombinere høj faglighed, udvikling og formidling? HusdyrInnovation i SEGES søger lige nu en dygtig genetiker til et spændende og udfordrende job med fokus på at fremavle en sund og økonomisk ko.

 

HusdyrInnovation i SEGES samarbejder tæt med tilsvarende organisationer i Finland og Sverige om avlsmål og avlsværdivurdering af kvæg. Samarbejdet sker via den fælles organisation Nordisk Avlsværdivurdering.

 

Som genetiker i HusdyrInnovation bliver dine opgaver:

 • Genetiske analyser på store datasæt til forbedring af kvægavlsarbejdet

 • Udvikling og forbedring af metoder til avlsværdivurdering - herunder metoder, der anvender genomisk information og nye registreringer fra praksis

 • Evaluering af avlsmål for kvæg

 • Formidling af viden om kvægavl både nationalt og internationalt.

 

Hvem er du?

 • Du har speciale i husdyravl kombineret med gode statistiske egenskaber - gerne udbygget med en Ph.d.

 • Du har erfaring/interesse i at foretage analyser på store datasæt

 • Du kommunikerer klart og præcist både mundtligt og skriftligt

 • Du er en teamspiller, som er god til at arbejde sammen med kolleger og skabe netværk

 • Du kan kommunikere på engelsk om kvægavlsfaglige emner

 

Vi forventer, at du vil kunne trives med at være en del af et tæt nordisk og internationalt samarbejde. Du skal have interesse for avlsværdivurdering, genetiske analyser - gerne genomisk selektion. Endvidere forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt.

 

Vi tilbyder

 • Et spændende job med masser af faglige udfordringer og mulighed for faglig og personlig udvikling. De primære arbejdsområder vil være indenfor udvikling og drift af avlsværdivurderingen for malkekvæg.

 • Et job i et stærkt fagligt miljø med 9 kollegaer, der arbejder sammen om at give landmænd og kvægavlsorganisationer avlsmæssige redskaber på et fagligt højt niveau. Opgaverne spænder helt fra nationalt til internationalt niveau.

 • Løn efter kvalifikationer samt velordnede arbejdsforhold i et spændende tværfagligt miljø.

 

Praktiske oplysninger

Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Gert Pedersen Aamand på tlf. 8740 5288.

 

Jobbet er ledigt til besættelse snarest muligt.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 18.

 

 

SEGES skaber løsninger til fremtidens landbrugs- og fødevareerhverv. Vi udvikler forretningsmuligheder i tæt samarbejde med vores kunder, forskningsinstitutioner og virksomheder over hele verden. SEGES er en del af Landbrug & Fødevarer FmbA. Læs mere på www.seges.dk


Kontakt

Seges

Agro Food Park 15
8200
Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-03-2019
Udløber:
22-04-2019
Kviknummer:
LJA-71781060
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Analyse
Beliggenhed
Lignende job
Københavns Universitet
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
28-08-2019
Aarhus University, Graduate School of Science and Technology
Aarhus, Østjylland
Frist:
01-08-2019