I dag er der 
2
2
 ledige job på JAjob.dk

Information til jobannoncører

Målrettet og effektiv jobannoncering

I tæt samarbejde har JA og mediehuset DG Media as - som i forvejen varetager salg af annoncer til JAs nyhedsbreve samt fagbladet JA Aktuelt og temamagasinet Momentum+ - udviklet jobportalen JAjob, hvor vi tilbyder målrettet og effektiv jobannoncering over for rådgivere, forskere, ledere, undervisere og andre inden for fagområderne natur, miljø og fødevarer.

Til en konkurrencedygtig kontaktpris leverer JA de medier, du skal bruge i rekrutteringen af de bedste medarbejdere.

Få kontakt til de rette kandidater - også dem, som er i job

Når du opretter en jobannonce på JAjob, rammer du målrettet de aktive jobsøgere. Men hvordan kommer du i kontakt med attraktive passive jobsøgere?

Da denne gruppe i mindre grad orienterer sig om nye jobmuligheder via JAjobs søgefunktioner, nås den bedst gennem andre medier. Kombiner derfor din jobannonce på JAjob med en printannonce i JAs fagblade eller et joblink i JAs nyhedsbreve.

Joblink i nyhedsbrevene

Når du har oprettet en stillingsannonce på JAjob, kan du få et link til den i JA Nyhedsbrev (lige uger) og i JA inviterer (ulige uger) og nå ud til endnu flere potentielle medarbejdere. Nyhedsbrevene udsendes til alle JAs medlemmer.

Kontakt

Ønsker du at annoncere eller har spørgsmål, så kontakt DG Media as på tlf.: 70 27 11 55. Du er også velkommen til at sende din annonceordre til DG Media as på epost@dgmedia.dk. DG Media as vil herefter sørge for, at din stillingsannonce bliver oprettet på JAjob.

Læs også mere på www.dgmedia.dk/ja-aktuelt